Έξυπνο & Ασφαλές σπίτι

image001

Ένα αναβαθμισμένο τεχνολογικά σπίτι προσφέρει στον ιδιοκτήτη περισσότερη άνεση και καλύτερο επίπεδο ζωής. Δείτε τώρα τι ανάγκες καλύπτουν οι αυτοματισμοί!


Υπάρχει πλέον η τεχνολογία SOMFY ώστε οι αυτοματισμοί να καλύπτουν όλες τις ανάγκες μια κατοικίας. Με την άνθιση της τεχνολογίας σε όλους τους τομείς υπάρχει πλέον η δυνατότητα για κάθε σπίτι αλλά και χώρο γενικότερα να γίνουν τέτοιες εγκαταστάσεις για να αυτοματοποιήσουν ακόμα περισσότερο της λειτουργίες του, λύνοντας μας τα χέρια, προσφέροντας μας περισσότερο ελεύθερο χρόνο και ανεβάζοντας το επίπεδο της καθημερινότητάς μας.
 Η κατοικία θα είναι  «πράσινη» και έτοιμη να γίνει μέρος της μελλοντικής έξυπνης πόλης.

- Είναι «πράσινη». Δηλαδή έχει υψηλή ενεργειακή βαθμίδα προκειμένου να έχει χαμηλά λειτουργικά έξοδα αλλά και ενδιαφέρουσα μελλοντική αξία μεταπώλησης.

 Μπορεί να ενημερώνει  για την κατάσταση λειτουργίας του σπιτιού και οι αυτοματισμοί να προσφέρουν αυξημένη ασφάλεια- Μπορεί να ενημερώνει  για την κατάσταση της «υγείας» της κατοικίας, όπως για παράδειγμα για το αν λειτουργεί σωστά η ψύξη, η θέρμανση, αν υπάρχει κάποια διαρροή νερού. Μπορεί ο ιδιοκτήτης να ελέγχει την κατοικία από όπου κι αν βρίσκεται και να εκμεταλλευτεί τις ώρες του οικονομικού ρεύματος. Έχει τη δυνατότητα να ελέγχεται από οπουδήποτε στον κόσμο. Με μια smart device έχετε τον απόλυτο έλεγχο της οικίας σας όπου στον κόσμο και αν βρίσκεστε.      

Τι αυτοματισμούς έχεις στο σπίτι σου;


Διευκόλυνε την ζωή σου και την τσέπη σου.


Ελάτε να μάθετε περισσότερα στο κατάστημά μας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ