Γκαραζόπορτες

Αυτόματες ή χειροκίνητες.

Προσαρμόζονται απόλυτα στην αρχιτεκτονική του κτηρίου σας, προσφέρουν θερμομόνωση και συμμορφώνονται πλήρως με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές χρήσης και ασφαλείας.

Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και τύπων, για οποιεσδήποτε απαιτήσεις.

 

ΣΠΑΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Οι σπαστές πόρτες ανοίγουν κατακόρυφα προς τα πάνω και αναρτώνται από την οροφή προς εξοικονόμηση χώρου. Η κατασκευαστική αυτή αρχή σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλήρως το χώρο μέσα και έξω από το γκαράζ.

ΜΟΝΟΚΟΜΑΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

Οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα και την εξεζητημένη τεχνολογία με αξιόπιστη λειτουργία και ασφαλή χειρισμό. Οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες διατίθενται σε πολλά ελκυστικά σχέδια χάλυβα σε ραμποτέ και ταμπλάδες, καθώς και ως ξύλινες πόρτες. Τα χρώματα και οι διακοσμητικές επιφάνειες προσθέτουν επιπλέον χαρακτήρα.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΡΟΛΑ & ΠΟΛΥΣΠΑΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΟΡΟΦΗΣ

Τα κλειστά ρολά και οι πολύσπαστες πόρτες οροφής ανοίγουν κατακόρυφα και δεν πιάνουν καθόλου χώρο στο γκαράζ ή στον επαγγελματικό σας χώρο. Η κατασκευαστική αυτή αρχή σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλήρως τον χώρο μέσα και μπροστά.

ΠΛΕΥΡΙΚΕΣ ΣΠΑΣΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

Οι πλευρικές σπαστές γκαραζόπορτες αποτελούν την ιδανική λύση για ειδικές περιπτώσεις τοποθέτησης. Αυτή η γκαραζόπορτα δεν ανοίγει προς τα πάνω αλλά προς το πλάι. Ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα, όταν για παράδειγμα η οροφή του γκαράζ πρέπει να παραμείνει ελεύθερη για την αποθήκευση αντικειμένων ή όταν το φύλλο της πόρτας δεν μπορεί να ανοίξει ή να στερεωθεί κάτω από την οροφή για τεχνικούς λόγους (λοξή στέγη, χαμηλό πρέκι, σωλήνες αποχέτευσης).

Πλευρική Σπαστή

Μονοκόματη Γκαραζόπορτα

Ρολό Γκαραζόπορτα

Σπαστή Γκαραζόπορτα