Ανοιγόμενα Κουφώματα

Το ανοιγόμενο κούφωμα παρέχει πολύ καλά επίπεδα θερμομόνωσης, ηχομόνωσης και στεγανότητας στον αέρα και το νερό αλλά, από την άλλη, δεν μπορεί να καλύψει μεγάλα ανοίγματα. Επίσης απαιτεί να διατίθεται ο απαιτούμενος χώρος εσωτερικά για να μπορεί να ανοίγει η μπαλκονόπορτα.

Υπάρχει πληθώρα λύσεων στα ανοιγόμενα παράθυρα & μπαλκονόπορτες: 

  • Ανοιγόμενα προς τα μέσα με ή χωρίς ανάκληση 
  • Ανοιγόμενα προς τα έξω 
  • Προβαλλόμενα (ανοιγόμενα προς το κάτω μέρος και έξω) 
  • Περιστρεφόμενα σε οριζόντιο ή κάθετο άξονα 
  • Συνδυασμός συρόμενου – ανοιγόμενου με μηχανισμό εκτροπής (VOLKSWAGEN)

EL 5400-CAMERA EUROPA

EL 5400-CAMERA EUROPA

Αποτελεί την ευρέως χρησιμοποιούμενη σειρά των ELVIAL 5400 multilock systems. Δημιουργήθηκε για να καλύψει όλες τις ιδιαίτερες ανάγκες των αρχιτεκτόνων, με εξαιρετικές επιδόσεις στην υδατοστεγανότητα, την ανεμοπίεση και την ηχομόνωση.

XCLUSIVE 85Ι2/86Ι2 I2- Μultilock

XCLUSIVE 85Ι2/86Ι2 I2- Μultilock

Τα νέα συστήματα ELVIAL XCLUSIVE 85 I2 / 86 I2 και ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις για μέγιστη θερμομόνωση, ηχομόνωση, ασφάλεια και απόλυτη στεγάνωση, αλλά ταυτόχρονα δίνουν ελευθερία κινήσεων στο σύγχρονο αρχιτέκτονα με πληθώρα σχεδιαστικών επιλογών (window wall κατασκευές, κιβωτοειδής κατασκευή παραθύρων κ.α.) με βασικό βάθος διατομής MONO 77mm.

EL 4600 I2- Μultilock

EL 4600 I2- Μultilock

Είναι η σειρά που καθορίζει τη βάση της γκάμας των θερμοδιακοπτόμενων ELVIAL 4600 multilock systems. Με εξαιρετικές επιδόσεις στην υδροπίεση και ανεμοπίεση ως 450 Pa σε μέγιστη διάσταση πιστοποιημένου δίφυλλου κουφώματος 1.50 m x 2.30m, που αντιστοιχούν σε δυνατή καταιγίδα 10 Beaufort με ταχύτητα ανέμου 89 -102 km/h.

XCLUSIVE 87Ι2-- Μultilock

XCLUSIVE 87Ι2-- Μultilock

Με το νέο σύστημα Υψηλής Ενεργειακής Απόδοσης ELVIAL XCLUSIVE 87i2, όλα τα πλεονεκτήματα του αλουμινίου συνδυάζονται ιδανικά με την κλασική εμφάνιση και αίσθηση του ξύλου, δίνοντας πρόσθετη θερμομονωτική ζώνη με πυρήνα αφρού Τεχνολογίας ELVIAL Ι2, η οποία βελτιστοποιεί τις ισοθερμικές καμπύλες στην τομή του κουφώματος και εξουδετερώνει τη μετάδοση θερμότητας δια ακτινοβολίας.

EL 5600 I2- Μultilock

EL 5600 I2- Μultilock

Με διεθνές Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας σε 27 χώρες, το σύστημα ELVIAL 5600 I2 MULTILOCK προσφέρει προηγμένες λύσεις για την ασφάλεια και την ενεργειακή απόδοση, καθώς και απαράμιλλη αντοχή η οποία είναι σε θέση να αντισταθεί σε ταχύτητες άνεμου. Άριστη θερμομόνωση και ηχομόνωση, πιστοποιημένη αντίσταση στη διάρρηξη κατηγορίας WK2.