Αντικατάσταση

Αλλάξτε τώρα τα παλιά σας κουφώματα και εξοικονομήστε ενέργεια τοποθετώντας νέα ενεργειακά κουφώματα μειώνοντας έτσι τον προϋπολογισμό σας για την ψύξη και τη θέρμανση του χώρου σας.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την πλήρη ή μερική αντικατάσταση των παλιών σας κουφωμάτων με νέα συμβατικά ή θερμομονωτικά και ηχομονωτικά κουφώματα αλουμινίου, ξύλινα ή PVC. Η αφαίρεση των παλαιών σας κουφωμάτων και η τοποθέτηση των νέων κουφωμάτων γίνεται εξ' ολοκλήρου από έμπειρο προσωπικό προσπαθώντας να εξαλείψουμε κάθε πιθανότητα μερεμετιών που μπορεί να προκύψουν. Επίσης, απομακρύνουμε τα παλιά σας κουφώματα σεβόμενοι το χώρο σας αφήνοντάς τον καθαρό όπως το βρήκαμε.

Τα οφέλη από την αντικατάσταση των κουφωμάτων σας είναι αρκετά.

Η αντικατάσταση ενός παλιού ξύλινου, αλουμινένιου ή συνθετικού κουφώματος με ένα νέο ενεργειακό κούφωμα, παίζει σημαντικό ρόλο στη μόνωση του χώρου σας και κατ' επέκταση στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Συνεπώς συμβάλει στην εξοικονόμηση χρημάτων.

Επιπλέον, οι σύγχρονες μέθοδοι κατασκευής σε συνάρτηση με τη διπλή ή τριπλή υάλωση στα κουφώματα, μειώνουν τη μεταφορά του ήχου προς στο εσωτερικό του χώρου σας από το εξωτερικό περιβάλλον.

Επιπρόσθετα, στα σύγχρονα κουφώματα υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης μηχανισμών με περιμετρικά κλειδώματα μέχρι οι οποίοι σε συνδυασμό με την τοποθέτηση τζαμιών triplex και ρολών βαρέου τύπου έχουν ως αποτέλεσμα κουφώματα που δύσκολα παραβιάζονται και συνεπώς μας παρέχουν μεγαλύτερη ασφάλεια.

Τα σύγχρονα κουφώματα διατίθενται σε πληθώρα προφίλ, καλύπτοντας έτσι τις πιο πολλές σχεδιαστικές επιλογές με στόχο την αρμονία του χώρου και κατά συνέπεια ένα συνολικά αισθητικό αποτέλεσμα.